Workshops / Arrangementen

Ben je nog niet bekend met YIN yoga? Of überhaupt met yoga in het algemeen? Dan is deze workshop een fijne start! Gedurende 100 tot 120 minuten kun je bij YINstudio kennis maken met de beginselen van YIN yoga.

Aan de hand van een uitgebreide presentatie behandelen we diverse aspecten die tijdens een YIN yoga les aan bod kunnen komen. Waaronder anatomie, fascia, je ademhaling, maar ook emoties en gemoedstoestanden zoals frustratie, angst of bezorgdheid. Uiteraard gaan we de basis principes toepassen op jouw lichaam door middel van diverse yin yoga houdingen. Zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je tijdens een YIN yoga les op moet letten.

Deze workshop biedt je een mooie gelegenheid om te ontdekken wat YIN yoga is en te ondervinden, of het iets voor jou kan zijn.

Heb je nog geen ervaring met YIN yoga, maar wil je er wel meer over weten? Meld je dan hieronder aan.

De kosten voor deze workshop bedragen € 30,- p.p. (start bij minimaal 4 deelnemers.)

Wil je samen met je vriendinnen, vrienden, collegae, of familie iets leuks doen? Dan is het Arrangement YIN Samen van YINstudio iets voor jullie!

Lenig zijn en ervaring met yoga hebben is niet nodig. In een ontspannen sfeer gaan we genieten terwijl we bezig zijn met onze gezondheid. Jullie kunnen je laten verrassen, of indien gewenst kan de les worden afgestemd op jullie behoeften. Er zijn diverse mogelijkheden, waar ik je graag over informeer.

Het arrangement duurt minimaal een uur, maar kan in overleg ook langer duren afhankelijk van jullie wensen.

Meld je vrijblijvend aan via onderstaande knop, of neem contact met me op via info@yinstudio.nl voor de mogelijke data en het bespreken van de mogelijkheden.

(De meest recente COVID-19 maatregelen zijn uiteraard van toepassing tijdens de lessen, workshops en arrangementen)