YINstudio is open! Geef je op voor een proefles of de workshop Kennismaking met YIN

Beginnen met yoga

Wat houd je nog tegen?

Gun jezelf echte ontspanning

Wil je wel beginnen met yoga, maar heb je de eerste stap nog niet gezet? Omdat je geen sportschool type bent? Omdat je niet weet waar je moet beginnen? Of omdat je niet van grote groepen houdt?

Begin dan eens bij YINstudio. Een kleine warme studio, waar je rustig kunt ervaren wat yoga is. Een uurtje voor jezelf, ontspanning, maar tegelijkertijd ook fysieke en mentale voordelen! Ervaar het zelf!

Vind je de stap om naar een yogales te gaan te groot, omdat je er helemaal niet bekend mee bent? Dat snap ik helemaal!

Waarom zou je echter blijven wachten? Kom er samen met mij achter, of yoga iets voor jou is. Zodat we samen jouw vraag: "Is yoga iets voor mij?" kunnen beantwoorden. Ik help je graag, want Yin yoga is bij uitstek een yogavorm om rustig kennis te maken met yoga.

Bij YINstudio (dichtbij de Rietlanden in Emmen), kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met yin yoga. Een rustige vorm van yoga. Geen grote sportzaal waarin iedereen graag zijn nieuwste yogabroek wil showen, maar een kleine geborgen ruimte waar je helemaal jezelf mag zijn. Waarin ik in kleine groepjes de rustige yogavorm YIN yoga aan je uitleg. 

Voel je de behoefte om te beginnen met yoga? De eerste stap te zetten om de vele voordelen van yoga zelf te gaan ervaren?

Lees hieronder dan verder..

Beginnen met yoga bij YINstudio

Vraag je je af, of yoga iets voor jou kan zijn? Dan is de workshop Kennismaking met YIN een fijne start! Gedurende 100 tot 120 minuten (afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal vragen en interactie) kun je bij YINstudio kennis maken met de beginselen van YIN yoga.

Tijdens de workshop behandelen we diverse aspecten die tijdens een yin yoga les aan bod komen, waaronder anatomie, bindweefsel en je eigen grenzen opzoeken. We gaan de basis principes toepassen op enkele houdingen. Zodat je weet waar je tijdens een yin yoga les op kunt letten om zoveel mogelijk uit de les te halen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Een mooie manier om te ontdekken wat yin yoga is en te ondervinden of het iets voor je kan zijn. Je gaat naar huis met een mooie serie houdingen!

Na afloop krijg je hopelijk antwoord op jouw vraag: "is yoga iets voor mij?" en wordt ook de vraag "wat is yin yoga" beantwoord. Daarnaast kun je je vraag "Beginnen met yoga?" doorhalen van je to-do lijstje!

Bedankt voor de ontzettende fijne workshop Jorina!  De kleine subtiele aanwijzingen die je gaf, maakten dat mijn lichaam ultiem kon ontspannen. Iets waar ik te lang aan voorbij ben gelopen. Je missie om in de wereld meer yin energie te brengen is zo krachtig en voelbaar! Ik voelde heel duidelijk de ontlading van mijn lichaam, wat blijkbaar dus ook heel erg nodig was. Totale ontspanning van mijn lijf en even geen gedoe in m'n hoofd. Ik kom graag lessen bij je volgen!

 

Heb je nog geen ervaring met (yin) yoga, maar wil je er wel mee beginnen om erachter te komen of het iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

De kosten voor deze workshop bedragen € 30,- p.p.

De workshop start bij minimaal 2 deelnemers.

 

(De meest recente COVID-19 maatregelen zijn uiteraard van toepassing tijdens de workshops en arrangementen) 

Terug naar Aanbod of lees de Aanbevelingen