Beginnen met yoga

Is yoga iets voor mij?

Gun jezelf echte ontspanning

Wil je wel beginnen met yoga, maar heb je de eerste stap nog niet gezet? Omdat je geen sportschool type bent? Omdat je niet weet waar je moet beginnen? Of omdat je niet van grote groepen houdt?

Beginnen met yoga kan bij YINstudio waar je rustig kunt ervaren wat yin yoga is. Een moment voor jezelf, een moment voor ontspanning, maar tegelijkertijd ook de fysieke en mentale voordelen ondervinden! Ervaar het zelf!

Vind je de stap om naar een yogales te gaan te groot, omdat je er helemaal niet bekend mee bent? Dat snap ik helemaal!

Waarom zou je echter blijven wachten? Kom er samen met mij achter, of yoga iets voor jou is. Zodat we samen jouw vraag: "Is yoga iets voor mij?" kunnen beantwoorden. Ik help je graag, want Yin yoga is bij uitstek een yogavorm om rustig te beginnen met yoga.

Bij YINstudio (gelegen in Drenthe, Emmen), kun je op een laagdrempelige manier kennismaken en beginnen met yin yoga. Een rustige vorm van yoga. Geen grote sportzaal waarin iedereen graag zijn nieuwste yogabroek wil showen, maar een fijne ruimte waar je helemaal jezelf mag zijn. Waar ik de rustige yogavorm YIN yoga aan je uitleg. 

Voel je de behoefte om te beginnen met yoga? De eerste stap te zetten om de vele voordelen van yoga zelf te gaan ervaren?

Lees hieronder dan verder..

Beginnen met yoga bij YINstudio

Vraag je je af, of yoga iets voor jou kan zijn? Dan is de workshop Kennismaking met YIN een fijne start om te beginnen met yoga! Gedurende 100 tot 120 minuten (afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal vragen en interactie) kun je bij YINstudio kennis maken met de beginselen van YIN yoga.

Tijdens de workshop behandelen we diverse aspecten die tijdens een yin yoga les aan bod komen, waaronder anatomie, bindweefsel en je eigen grenzen opzoeken. We gaan de basis principes toepassen op enkele houdingen. Zodat je weet waar je tijdens een yin yoga les op kunt letten om zoveel mogelijk uit de les te halen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Een mooie manier om te ontdekken wat yin yoga is en te ondervinden of het iets voor je kan zijn. Nadat we de basisbeginselen hebben doorgenomen doorlopen we een aantal houdingen en kijken we of en hoe we deze eventueel aan kunnen passen aan jouw unieke lichaam. De serie houdingen die we doornemen is met name geschikt voor een fijne nachtrust. Maar wanneer je specifieke wensen hebt voor een bepaalde fysieke klacht waarmee je te maken hebt, dan kunnen we daar ook dieper op ingaan.

Na afloop van de workshop krijg je hopelijk antwoord op jouw vraag: "is yoga iets voor mij?" en wordt ook de vraag "wat is yin yoga" beantwoord. Daarnaast kun je je vraag "Beginnen met yoga?" doorhalen van je to-do lijstje!

Lees hieronder de reactie van één van de vele deelnemers die je al zijn voorgegaan. Of bekijk hier m'n bedrijfsprofiel op Google.

Bedankt voor de ontzettende fijne workshop Jorina!  De kleine subtiele aanwijzingen die je gaf, maakten dat mijn lichaam ultiem kon ontspannen. Iets waar ik te lang aan voorbij ben gelopen. Je missie om in de wereld meer yin energie te brengen is zo krachtig en voelbaar! Ik voelde heel duidelijk de ontlading van mijn lichaam, wat blijkbaar dus ook heel erg nodig was. Totale ontspanning van mijn lijf en even geen gedoe in m'n hoofd. Ik kom graag lessen bij je volgen!

 

Heb je nog geen ervaring met yin yoga, maar wil je er wel mee beginnen om erachter te komen of het iets voor jou is? Meld je dan hieronder aan.

De kosten voor deze workshop bedragen € 30,- p.p.

De workshop start bij minimaal 4 deelnemers.

 

Terug naar Aanbod of lees de Aanbevelingen