Aanbevelingen

Even geen gedoe in m’n hoofd

Bedankt voor de ontzettende fijne workshop Jorina! De kleine subtiele aanwijzingen die je gaf, maakten dat mijn lichaam ultiem kon ontspannen. Iets waar ik te lang aan voorbij ben gelopen. Je missie om in de wereld meer yin energie te brengen is zo krachtig en voelbaar! Ik voelde heel duidelijk de ontlading van mijn lichaam, wat blijkbaar dus ook heel erg nodig was. Totale ontspanning van mijn lijf en even geen gedoe in m’n hoofd. Ik kom graag lessen bij je volgen!

Nancy

Fysiotherapeut

“Aandacht voor de student”

Als mentor van De Nieuwe Yogaschool heb ik Jorina beoordeelt tijdens haar examen.

Wat heeft ze tijdens haar examen een fijne les neergezet. Jorina voelt de energie van de groep goed aan en geeft iedereen de nodige aandacht.

Hoewel het door de corona maatregelen niet mogelijk was om dichtbij een student te komen, kon ze duidelijk aangeven waar iemand een extra prop kon gebruiken om de houding voor iedereen toegankelijk te maken. Ze nodigt je uit om te experimenteren in de houding, je weerstand op te zoeken en je daar vervolgens te laten zijn.

Helaas woon ik niet in de buurt van YINstudio in Emmen, anders had ik me heel erg veilig gevoeld tijdens de YIN lessen van Jorina.

Riki Smits

Mentor De Nieuwe Yogaschool

“Veilig en op m’n gemak”

Ik was niet bekend met yoga en wist niet wat ik kon verwachten. Al vanaf de eerste les had ik een goed gevoel, je kon merken dat Jorina de lessen goed had voorbereid, het geeft je een veilig gevoel. Haar stem zorgt ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen.

De volgende dag merkte ik wel dat het niet alleen ontspannen was, ik had wel degelijk meer gedaan dan alleen ontspannen.

Bij YINstudio van Jorina kun je rustig op les gaan ongeacht leeftijd of beperkingen die je hebt. Zij zorgt ervoor dat de deelnemers zich op hun gemak voelen door de juiste aanwijzingen te geven en waar nodig een extra kussentje of yogablok.

Klaasje Veld

Het voelt telkens als een cadeautje voor mezelf

Eind 2019 ben ik voor het eerst in contact gekomen met YIN yoga bij Jorina. De rust die Jorina uitstraalt en overbrengt en het effect van de houdingen maken het dat ik elke week weer uitkijk naar de volgende les! YINstudio beveel ik iedereen aan die op een plezierige en professionele wijze yogales wil volgen.

Wat ik zo heerlijk aan de lessen vind, is dat er in YINstudio in kleine groepjes les gegeven wordt. En niet te vergeten de persoonlijke benadering van Jorina. Alle onderdelen van YIN yoga komen aan bod. Iedere les is als een cadeautje voor mij.

Renate Bras