Livestream informatie

Hoe werkt een livestream les van YINstudio?

Aan de livestream lessen doen maximaal 8 personen mee. Ik geef namelijk graag les aan kleine groepjes, om de verbinding te behouden en de les zo persoonlijk mogelijk te maken.

Op dit moment maak ik gebruik van Google Meet voor mijn livestream lessen. Een dag voor de livestream, ontvang je van mij een e-mail. In die e-mail staat de link naar de les. Indien je over een Gmail account beschikt, dien je voorafgaand aan de les alleen in te loggen met je wachtwoord.

Heb je geen Gmail-account, dan moet je eerst nog 'even' een Google account aanmaken. Dit kan met je eigen e-mailadres. Via deze link vind je meer informatie over hoe je dit kunt doen. Zorg ervoor dat je je wachtwoord onthoudt, zodat je daar mee kunt inloggen (voor de komende les en eventueel ook toekomstige lessen šŸ˜‰).Ā 

online yin yoga

 

 

 

 

15 minutenĀ voor aanvang van de les kun je op de link klikken om toegang tot de online les te krijgen. Zodoende is er voldoende tijd om alle verbindingen te maken en kunnen we op tijd starten met de les. Wanneer je vaker hebt deelgenomen mag je uiteraard later 'inloggen', maar is het fijn wanneer je uiterlijk 5 minuten van te voren aanwezig bent. Heb je problemen met inloggen, je geluid of camera, bel me dan gerust via 06-22361298.

Zorg ervoor dat je je yogamat, dekentjes en kussens klaar hebt liggen. Mocht je geen yogamatje hebben, dan kun je bijvoorbeeld een vloerkleed met daarop enkele grote strandhanddoeken gebruiken. Het is fijn om rondom je 'matje' voldoende ruimte te hebben (aan alle zijden minimaal je armlengte).Ā Zorg er ook voor dat je warm gekleed bent, of laagjes aantrekt, zodat je snel iets aan of uit kunt trekken. En breng eventuele huisgenoten op de hoogte van jouw YIN moment.

Zodra de les startĀ muteĀ ik de microfoon van iedereen. Je mag zelf bepalen of je je eigen camera aan laat staan. Weet dat wanneer je besluit om je camera uit te zetten, ik jou niet kan zien en ik je daarom geen aanwijzingen of aanpassingen kan geven.

Muziek

Ik zal gedurende de les geen muziek afspelen. Wanneer je het prettig vindt om muziek op de achtergrond te hebben, kun je je eigen muziek aanzetten. Indien je over spotify beschikt, dan kun je ook een playlist van YINstudio aanzetten.

Einde van de les

De les sluit ik ontspannend af. Ik begrijp als geen ander dat je dan misschien nog even wilt nagenieten van die ontspanning. Weet dat ik het geen probleem vind, wanneer je geruisloosĀ de livestream verlaat. Je mag je laptop dichtklappen, je telefoon uitzetten zonder mij gedag te zeggen.

Ik zal na de les nog even aanwezig blijven, mocht je nog wel even contact willen op dat moment.

Mocht je geruisloos zijn vertrokken, maar nog wel iets met me willen delen dan mag je uiteraard een 'what's app' berichtje sturen.

 

Ik wens je alvast een hele fijne les toe!